TOP GUIDELINES OF غذا برای مریض

Top Guidelines Of غذا برای مریض

Top Guidelines Of غذا برای مریض

Blog Article

- حذف روش سرخ کردن و استفاده از روش‌های بخارپز، آب پز و یا تفت دادن (ترجیحاً غذا‌ها به صورت بخارپز، آب پز یا کبابی باشند).

این مواد به راحتی در دسترس بودند و تهیه این دسر‌ها بسیار ساده بود.

مصرف اضافه‌ای: گاهی اوقات تمایل به مصرف این دسر‌های با تزیینات شیرین مانند عسل یا شکلات می‌تواند مصرف اضافه‌ای از قند و کالری را به وعده صبحانه اضافه کند.

در ادامه به بررسی مزایا و معایب خوردن این دسر در وعده صبحانه می‌پردازیم:

حمایت تغذیه ای در افرادی که تحت پرتودرمانی قرار می گیرند، حیاتی و ضروری است. غربالگری مناسب و تغذیه درمانی پزشکی که به صورت فعال و مؤثر انجام می گیرد، می تواند باعث کاهش و یا توقف مشکلات تغذیه ای که پرتودرمانی ایجاد می کند، گردد.

بهتر است نوشیدنی و غذاهای نرم و غذاهایی که بلع‌شان آسان است میل کنید. انواع سوپ و ماکارونی با پنیر و خامه در این مواقع بهترین انتخاب است.

-تهیه غذا‌های نرم یا پوره برای بیماران بی اشتها یا ناتوان 

مواد شیرین‌کننده: شکر یا قند به عنوان مواد شیرین‌کننده می‌توانند به میزان ترجیحی شما به این دسر‌ها اضافه شوند.

سرکه سفید را با آب مرغ مخلوط کرده و به آرامی به قابلمه اضافه کنید تا مواد یکدست شوند.

سعی کنید به همراه آنها میوه‌های تازه و سبزیجات مصرف کنید تا ارزش تغذیه‌ای غذایی‌تان افزایش یابد.

پنکیک پنیر و لیمو یک ترکیب جالب از مزه‌ها است. برای تهیه آن، این شیرینی‌ها را معمولاً با طرز تهیه انواع غذای بیماران پنیر خامه‌ای و ترشی لیمو تزیین می‌کنند.

هیچ رژیم غذایی یا دسته بندی غذایی نمی تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند و خطر با اجتناب از غذاهای خاص از بین نمی رود. اما می تواند با مصرف رژیم غذایی مبتنی بر غذاهای گیاهی مانند سبزیجات، غلات کامل، لوبیا و میوه و پیروی از برخی دستورالعمل های ساده، به شما کمک کند تا خطر ابتلا به سرطان و بسیاری از بیماری های مزمن دیگر را به حداقل برسانید.

علاوه بر این، فیبر نامحلول در کربوهیدرات‌ها به دفع سریع مواد زائد غذا از بدن کمک نموده و فیبر محلول مانع از بروز یبوست طی دوره شیمی درمانی می‌شود. سایر منابع کربوهیدرات، عبارتند از: نان، سیب زمینی، برنج، اسپاگتی، پاستا، غلات، ذرت، نخود و لوبیا.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page